X

Våra tjänster

Utöver bloggen på Ekologistas.se, så arbetar vi för hållbar utveckling på fler sätt

seminar-mindre

Seminarier

Vi genomför seminarier med fokus på bland annat hållbar utveckling, energi och framtida samhällsutmaningar. Dessa seminarier skräddarsys för att passa publiken och det område som diskuteras. Kontakta oss för att diskutera möjligheter till att genomföra ett seminarium!

workshop-mindre

Utbildningar/workshops

Vi kan erbjuda utbildningsdagar eller workshops, under den enda förutsättningen att syftet med uppdraget är att öka deltagarnas kunskaper inom hållbar utveckling. Kontakta oss för att diskutera vilken typ av utbildning du vill att vi anordnar!

report-mindre

Utredningar

Vi kan också genomföra utredningar åt företag och organisationer, under två förutsättningar: Utredningarna ska kunna (i) offentliggöras av oss under vårt namn, och (ii) på ett eller annat sätt bidra till ett mer hållbart samhälle. Kontakta oss ifall du vill att Ekologistas ska utföra en utredning åt dig!

Exempel på genomförda seminarier/föreläsningar

Energi och hållbar utveckling (Socialdemokraternas kongress, april 2013), Industrins kompetensbehov inom hållbar utveckling (SIDA-kurs inom "lärande för hållbar utveckling", april 2013).