X

Uppdatering av bloggen

Nu har vi haft igång bloggen i sisådär en och en halv månad och det är hög tid för en liten uppdatering! Vi är glada över att kunna meddela att vi igår (måndag) hade flest besökare sedan starten. Besökarantalet ökar stadigt vecka för vecka och det är naturligtvis jätteroligt att så många läser vad vi skriver. Det sporrar oss att fortsätta bloggandet, trots att motivationen ibland kan tryta när arbetsbelastningen ligger någonstans i närheten av helt vansinnig. Hoppas ni uppskattar vad vi gör och fortsätter att läsa!

Vi kommer att försöka ändra utseendet på bloggen den närmsta tiden i syfte att göra innehållet mer lättöverskådligt. Vårt första (lilla) steg på vägen har varit att ändra så att det inte längre är de senaste inläggen som roterar i rutan högst upp på sidan, utan istället sex utvalda artiklar som vi själva tycker är de mest läsvärda. Under rutan med utvalda artiklar hittar ni som vanligt alla inlägg i kronologisk ordning med det senaste inlägget överst. Fler (och mer uppenbara) ändringar kommer så småningom.

Om ni gillar Ekologistas så glöm inte att gilla oss på Facebook också (till höger). I övrigt så hittar ni vårt RSS-flöde högst upp på sidan och vårt twitterkonto till höger. Vill ni vara helt säkra på att inte missa något inlägg så kan ni skriva er mailadress i rutan till höger på startsidan. Då får ni ett mail när vi publicerar något nytt.

I övrigt har vi några spännande gästskribenter som står i startgroparna för att dela med sig av sin kunskap. Startgroparna har dock visat sig ganska djupa i vissa fall, så vi ska försöka administrera någon form av igångsparkande snart. Har ni några önskemål om vad vi borde skriva om på bloggen så är det bara att skicka ett email eller skriva en kommentar till inlägget.

Tack för att ni läser och på många återseenden!

Publicerad den 15 mars, 2011 av Oskar Englund under kategori(er) Blogg, Blogginfo, samt under etikett(er), , , , , .

Visa modereringspolicynLämna ett svar