X

Ekologistas uppdaterat!

Under den senaste veckan har vi på Ekologistas.se arbetat hårt med att uppdatera bloggen. Nu är vi nästan helt klara med uppdateringen och tänkte ge er en bild av vad det är som har hänt efter uppdateringen.

Vi har till exempel...

  • skapat en mobil version av Ekologistas.se för att det ska bli enklare än någonsin att läsa vad vi skriver på mobilen! (Ifall du saknar den vanliga sidan på din mobil kan du alltid välja att visa standardsidan. Längst ner finns en länk där du kan byta mellan den mobila versionen och den vanliga).

 

  • gjort det lättare än någonsin att gilla inlägg, sidor, sökresultat mm på Ekologistas. Utöver raden med gilla-knappen och twitter-knappen, finns det nu en ruta i kolumnen till höger där det står "sprid till dina vänner". Här kan du klicka på gilla-knappen eller twittra om allt möjligt på Ekologistas, allt från ett enskilt inlägg till sökresultat. Denna ruta finns även med i den mobila versionen av Ekologistas, som på vissa mobiler syns direkt, men i vissa mobiler får man först klicka på rubriken "sprid till dina vänner".

 

  • lagt till en "Google +1"-knapp. Då kan man ställa sig frågan; vad är det? Google +1 visas bland annat ihop med sökresultat på Google (än så länge bara Google.com), vilket innebär att sidor med många + kommer högre upp i sökningarna! Google +1 fungerar ungefär som Facebooks gilla-knapp, vilket också innebär att alla +1 du trycker på syns på din Google-profil (om du har någon och om du godkänner att de visas där). Precis som med gilla-knappen och twitter-knappen kan du trycka på +1 antingen för hela Ekologistas.se, eller för specifika inlägg!

 

  • lagt upp ännu fler rutor med de vanligaste kategorierna längst ner på sidan. Dessa kategorier kommer att uppdateras inom kort och vi kommer att rensa upp lite bland dem för att det ska bli enklare att hitta. Men nu finns rutorna där så länge.

 

  • lagt upp tydliga knappar längst upp på bloggen för att våra besökare lättare ska hitta till vårt twitter- och facebook-konto. Har du någon kompis som du tycker borde veta om Ekologistas? Sprid budskapet till dem via Facebook, Twitter, eller Google +1 genom att tipsa dem om oss!

 

  • dragit ner på antalet poster som visas på förstasidan och lagt till en ruta där de senaste posterna visas till höger.

 

  • flyttat ned kommentarerna en bit på sidan, men det syns fortfarande hur många kommentarer ett visst inlägg har på förstasidan vid varje post.

 

Det var en liten genomgång av de största ändringarna som skett under uppdateringen. Ifall du har några synpunkter på ändringarna, eller hittar några problem med dem, skicka då ett mail till oss och tipsa oss om vad som är problemet info@ekologistas.se, eller kommentera det här inlägget!

Slutligen, har du något tips om något du vill att vi ska skriva om kan du maila det till oss! Maila till info@ekologistas.se.

 

Publicerad den 20 juni, 2011 av Andreas Hanning under kategori(er) Blogg, Blogginfo, samt under etikett(er), , .

Visa modereringspolicynLämna ett svar